FELÜLETFERTŐTLENÍTÉS

A fertőtlenítésnek ez a módja talán a legismertebb. A fertőtlenítés szó hallatán mindenki a saját fürdőszobájának, konyhájának a takarítására gondol, vagy arra, hogy az orvosnál az eszközöket (spatula/csipesz stb.) fertőtlenítőszeres oldatba áztatva tárolják. A Sanosil fertőtlenítőszerek is kiválóak ezekre a feladatokra, de ezeknél sokkal nagyobb léptékű, és nagyobb kihívást jelentő feladatok esetében is kiválóan helytállnak.

Termékeink engedélyezettek általános, egészségügyi, és élelmiszeripari felületek fertőtlenítésére és hatékonyságukat komoly laboratóriumi vizsgálatok támasztják alá.

Fertőtlenítőszereink bizonyítottan elpusztítanak minden baktériumot, vírust, gombát és a spóraképző baktérium fajok ellenálló spóráit is.

A felhasználó személyétől (képzettségétől), a felhasználás helyétől és céljától függően választhatnak ügyfeleink olyan fertőtlenítőszer koncentrátumot vagy felhasználásra kész oldatot, amely az igényeiknek és a pénztárcájuknak a leginkább megfelel.

Fontos, hogy a felületfertőtlenítésre kínált termékeink mindegyike alkalamas ivóvíz kezelésre és medencevíz fertőtlenítésre is, ezért ha a megvásárolt termékből marad, azt a fürdőszobától az ivóvíz tisztító berendezésen át a medencéig bárhol felhasználhatja.

Szakmai érdeklődők figyelmébe ajánlom, hogy termékeink az EU biocid rendeletnek megfelelően 2-es, 4-es és 5-ös biocid terméktípusban engedélyezettek. Hatásspektrumuk: Baktericid, virucid, fungicid és sporocid.

Egy helyiség felületeinek bespriccelése vagy letörlése és a padló felmosása soha nem jelenti azt, hogy a helyiséget tökéletesen fertőtlenítettük. A légtérben apró folyadékcseppekben (aeroszol) vagy akr porszemekhez tapadva mindig vannak kórokozók. Ezért javasoljuk a hideg ködös, vagy aeroszolos fertőtlenítést. Ez a módszer azt jelenti, hogy a helyiség levegőjébe igen apró cseppekre porlasztott fertőtlenítőszert keverünk, és ezekkel a cseppekkel telítjük a levegőt. Így nem csak a teljes légtér, de az egyébként nehezen elérhető sarkok, rések stb. is fertőtleníthetők.

További információért keresse fel a "Ködképző berendezések" menüpontot.