A pseudomonas aeruginosa baktérium a természetben számos helyen előfordul. Egészséges embereket ritkán támad meg, de nagyon veszélyes lehet a legyengült immunrendszerű és idős emberekre nézve. Az antibiotikumoknak ellenálló (rezisztens) baktériumtörzsei által okozott fertőzések kezelése rendkívül nehéz. A baktérium megtámadhatja a bőrt, a tüdőt, az emésztő rendszert és a húgyutakat is.

A pseudomonas aeruginosa komoly kihívást jelent az egészségügy számára, de ivóvíz hálózatokban is megjelenhet, a magas hőmérsékletet is jól tűri (pl.: melegvíz hálózat) elpusztítása pedig gyakran lehetetlen a hagyományos fertőtlenítőszerekkel.

A Sanosil fertőtlenítőszerek bizonyítottan elpusztítják ezt a baktériumot és fellazítják a baktérium által létrehozott biofilmet, így hosszú távú megoldást kínálnak vásárlóink számára.

A Sanosil Super 25Ag fertőtlenítőszer koncentrátumból igen kis mennyiség adagolásával már néhány óra leforgása alatt teljesen megszüntethető a vízhálózatok fertőzöttsége. Termékünk bomlásakor semmilyen káros melléktermék nem keletkezik, vízre és oxigénre bomlik, ami környezetvédelmi szempontból is fontos érv.

Sanosil Super 25Ag terméktájékoztató ITT.

TULAJDONSÁGOK ÉS ELŐNYÖK

  • Nem alakulhat ki rezisztencia a termékkel szemben.
  • Fellazítja a biofilmet.
  • Magas hőmérsékleten is hatékony (akár 90 C fok felett).
  • Nem keletkezik káros melléktermék, maradék.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

  • Kutak, ivóvíz hálózatok fertőtlenítése.
  • Ivóvíz hálózatok átadás előtti fertőtlenítése.