Név: Sanosil Ltd.

Cím: Hombrechtikon, az egyik legszebb település a Zürichi-tó mellett.

Szakterület: A SANOSIL® FERTŐTLENÍTŐSZEREKKEL kapcsolatos kutatás, fejlesztés, gyártás és az egész világra kiterjedő forgalmazás.

Alapítás: 1982. Július 13.-án.

Munkatársaink: Több mint 90 munkatárs, beleértve külföldi leányvállalatainkat és közös vállalkozásban működő vállalatainkat.

Leányvállalatok: Leányvállalataink 22 országban működnek. 25 további országban gondosan kiképzett képviselőink nyújtanak értékesítési, tanácsadási és szerviz szolgáltatásokat.

Cégforma, Tulajdonosok: Svájci állampolgárok, magántulajdonú részvénytársaság.

Nemzetközi jelleg: Bár gyökereink Svájcba nyúlnak vissza, piacunk az egész világra kiterjed (export részesedés 98% ).

Szakmai ismereteink: Örömünkre szolgál az, hogy folyamatosan új ismeretekkel gazdagodhatunk, amit jól mutat az a tény, hogy árbevételünknek több mint 10%-át fordítjuk kutatásra, fejlesztésre, piackutatásra, és új vizsgálatok elvégzésére.

Sikereink: Abszolút vezető helyen állunk környezetbarát, és az ökológiai egyensúly fenntartását elősegítő  fertőtlenítőszerek gyártásában és forgalmazásában.

Sajátosságaink: A fertőtlenítőszer – problémák megoldása különleges kihívást jelent. A kezdeti szakmai érdeklődéstől eljutottunk szakmánk szenvedélyes szeretetéig, hiszen rendkívüli kihívást jelent a fertőtlenítés összetett folyamatának az elemzése, annak jobb megértése, és az ismereteink műszaki megvalósítása annak érdekében, hogy vevőinknek hatásos, környezetbarát, és az ökológiai egyensúly fenntartását elősegítő megoldásokat kínáljunk. Az innováció a felhasználó számára minden esetben az élet minőségének javulását eredményezi. Ez jelentette számunkra azt a kihívást, ami a megoldáshoz elvezetett, és így a világpiacon rövidesen az élvonalba kerülünk.